OVER ONS

IeTee Guard Solutions

IETEE Solutions

De kracht van 20 jaar IeTee.

In 2001 werd IeTee Solutions opgericht, met als core business het beheren van de kantoorautomatisering van onze klanten, het geven van onafhankelijke adviezen en het begeleiden en uitvoeren van ICT-projecten. Onafhankelijk omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen, zodat wij onze klanten altijd van ongekleurd advies kunnen voorzien. Wij hebben ons sinds de oprichting volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied.

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

 

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.

TEAM

Met ons team van professionals hebben wij een mix van skills en expertise in huis. Ons hechte en gedreven team bestaat, naast het management, onze accountmanagers en het kantoorpersoneel, uit ervaren en gecertificeerde ICT-specialisten:

Arjan

Arjan

Arno

Arno

Bob

Bob

Colin

Colin

Arjan

Franco

Frederique

Frédérique

Bob

Jermaine

Colin

Jeroen

Arno

Maikel

Bob

Marja

Bob

Mark

Bob

Max

Colin

Michiel

Arjan

Nick

Arno

Patrick

Bob

Paul

Colin

Peter

Arjan

René

Arno

Tamara

Bob

William