EXTRA DIENSTEN

IeTee Guard Solutions

IETEE GUARD Solutions

Diensten

Wij bieden extra diensten, waarmee u het beheerpakket kunt uitbreiden. Echter bent u ook in de mogelijkheid deze diensten los bij ons af te nemen.

 

Managed DNS bescherming

Waarom is Managed DNS bescherming voor u interessant?

Tegenwoordig is internetgebruik risicovol voor élke onderneming, ongeacht de grootte. Hierbij kan het gaan om gebruikers die per ongeluk websites bezoeken die geïnfecteerde advertenties bevatten tot downloads die onmiddellijk ransomware en andere malware achterlaten. Ongecontroleerd internetgebruik binnen een bedrijfsnetwerk is riskant. Managed DNS bescherming stopt malware voordat het uw netwerk binnengaat!

De voordelen van Managed DNS bescherming:

 

 • Webfilter op basis van categorieën
 • Geen installatie van hardware of software benodigd
 • Malware en andere bedreigingen worden geblokkeerd op domeinniveau
 • Policies op basis van IP-adres, IP-range of agent
 • Drill-down rapportage on-demand

Managed WIFI

Met Managed WIFI bieden wij een vakkundige installatie, professionele WIFI en een uiterst goede beveiliging. Zo kunnen bezoekers en gasten gebruik maken een gescheiden netwerk.

Onze professionele WIFI wordt geïnstalleerd door één van onze specialisten. Er wordt een hoogwaardig wifi-access point op een strategische plek opgehangen, zodat u door het hele pand internet hebt. Meer access points laten toevoegen is ook mogelijk: zo heeft u altijd een uitstekende dekking van kantoorpand, magazijn of werkplaats.

Ook het beheer verzorgen wij. We vervangen de apparatuur direct als er iets kapot is en de WIFI wordt op afstand gemonitord.

Bedrijven worden vandaag de dag steeds meer gewaardeerd op basis van de data die zij bezitten. Dit biedt grote kansen, maar zorgt ook voor toenemende risico’s. Door storingen in het telecomverkeer, het elektriciteitsnet, maar ook door brand en wateroverlast kan uw bedrijf zomaar een tijd stilliggen. De financiële gevolgen, de reputatieschade van dataverlies en ongeplande downtime hebben een impact op uw organisatie.

Helaas zijn storingen en calamiteiten niet te voorkomen. Maar door vooraf na te denken over de gevolgen en het nemen van preventieve maatregelen bent u wel voorbereid en blijft de schade beperkt. Managed back-up vormt een belangrijke schakel in het veiligstellen van uw bedrijfsdata.

De voordelen van Managed back-up:

 

 • Beperkt gebruik van de bandbreedte van de internetverbinding, waardoor u geen last heeft van back-ups tijdens uw werk.
 • Met Managed back-up kunt u snel data uit uw back-up terugzetten. Lange zoektijden behoren tot het verleden.
 • 24/7 snelle back-up en restore mogelijkheid.
 • Managed back-up werkt zonder dat u er omkijken naar heeft. U hoeft geen tape of harddisk meer te wisselen voor de correcte werking van de back-up.
 • Voldoet aan Compliancy: Wet datalekken, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

  Managed back-up service (BaaS)

  Door Managed back-up als dienst af te nemen hoeft u niet te investeren in hard- en software. Daarnaast zijn de kosten voor het onderhoud, beheer en ondersteuning inbegrepen. De data wordt veilig versleuteld op uw systemen voordat deze verzonden en opgeslagen wordt in het zwaarbeveiligd datacenter. Daarnaast is het datacenter gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke ISO-certificeringen.

  • ISO 9001: 2008
  • ISO14001: 2004
  • OHSAS 18001: 2007
  • ISO27001: 2005
  • ISO50001: 2011
  • PCI-DSS Chapter 9

  Het gebruik van Managed back-up is betrouwbaar, snel en efficiënt. Zo maken wij dagelijks voor u een back-up en zijn back-ups direct beschikbaar voor het terugzetten van gegevens. U heeft er dus geen omkijken naar.

  Managed back-up Microsoft 365

  Managed back-up biedt ook back-up voor Microsoft 365, waarbij vier keer per dag automatische back-ups met flexibele bewaaropties worden uitgevoerd. Managed back-up voor Microsoft 365 biedt uitgebreide bescherming voor onder ander SharePoint, OneDrive, Exchange, Planner, Teams en meer.

  Extra voordelen:

  • Het is niet nodig om de gehele SharePoint site te herstellen, losse delen kunnen worden hersteld.
  • Back-up en recovery voor Teams, inclusief de groepsgesprekken en de SharePoint site achter Teams.
  • Centraal beheer.
  • Snel herstel: voer een rollback uit per site of herstel individuele items, waaronder mailboxen, gesprekken en bestanden.

  Microsoft Intune is een Mobile Device Management (MDM) beheeroplossing waarmee u de volledige controle en beheer behoudt over mobiele apparaten zoals Apple iPads, Android tablets en telefoons. Met behulp van de Intune MDM oplossing kunnen uw medewerkers werken met (zakelijke) mobiele apparaten en voldoen aan de securityeisen van uw organisatie. Per apparaat kunt u groepen beheren en securitypolicies aanmaken, uitrollen en pushen.

   Kies voor beveiligd versturen en u en uw organisatie zijn ervan verzekerd dat bestanden en encrypted e-mailberichten alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn en dus veilig verstuurd worden. Met onze secure e-mail en file-transfer-oplossing verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel gratis transfer tools wel het geval is. Elk bestand en encrypted e-mailbericht wordt versleuteld op uw eigen server opgeslagen, binnen uw eigen beveiligde netwerk.

   Wij bieden u de volgende voordelen:

    

   • AVG-compliant bestanden verzenden en ontvangen
   • Versleutelde e-mailberichten en bestanden verzenden en ontvangen
   • Zeer veilig: zelfs met two-factor authenticatie (SMS)
   • Groot gebruiksgemak met apps en Outlook-integratie
   • Een op huisstijl gepersonaliseerde gebruiksomgeving
   • Kwaliteit in één complete oplossing voor één prijs
   • Cloudless

   Werken in de Cloud is al lang niet meer uniek. Sterker nog, een groot deel van de bedrijven wereldwijd werkt met Office 365 of Google G Suite. Toch maken ze nog steeds gebruik van lokale printservers. Die zijn kostbaar, hebben veel onderhoud nodig en zitten gecompliceerd in elkaar.

   Met onze Printserver in de Cloud oplossing wordt de volledige printerinfrastructuur verplaatst naar de Cloud. De oplossing bestaat uit twee delen: een beheerportaal en de Client App.

   • Het portaal maakt het leven van de ICT-beheerder comfortabeler door het volledige printerbeheer te automatiseren.
   • De Client App zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen printen.

   Nadat de gebruiker het portaal heeft opgezet zoekt de software zelf naar printers en printernetwerken. Deze worden naar de Cloud verplaatst waar de beheerder de netwerken kan beheren en aanpassen. Op basis van gebruikersprofielen in de Microsoft Azure (Active Directory) of Google G Suite omgeving worden gebruikers automatisch toegewezen aan de juiste printers. De printserver in de cloud installeert zelf de juiste drivers op de apparaten van de gebruiker zodat er meteen geprint kan worden ongeacht de locatie, het formaat van de organisatie of het merk of type printers in de printervloot. De oplossing is flexibel en schaalbaar en daarbij ook geschikt voor organisaties van iedere omvang.

    Wij kunnen u Microsoft Cloud abonnementen leveren, zoals Office 365, Enterprise Mobility Suite (EMS) en Azure. Wij zijn uw Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Binnen CSP krijgt u dezelfde flexibiliteit als wanneer u de cloud abonnementen rechtstreeks bij Microsoft zou afnemen, maar dan met een maandelijkse factuur voor het abonnement door IeTee inclusief services. Bij elkaar betekent dit dat CSP dus meer is dan een ‘licentieoplossing’ alleen.

    Binnen het CSP-programma geeft IeTee Guard Solutions u de support die u nodig heeft. Uiteindelijk is het zo dat wanneer u problemen ondervindt met uw cloud dienst u naar uw eigen CSP-leverancier gaat en niet rechtstreeks naar Microsoft.